Uw foorvrachtwagen

U verhuist uw attractie of kraam van kermis naar kermis, vaak 's avonds of 's nachts, en heeft hiervoor een vrachtwagen nodig. Of het nu gaat om een trekker voor een attractie of kraam op aanhangwagen, of om een vrachtwagen waarop de attractie is gebouwd, meestal wordt hij enkel voor het traject tussen kermissen gebruikt.

Om alles op uw staanplaats te krijgen is er bovendien meestal heel wat rijvaardigheid nodig, en is het vaak manoeuvreren in stadscentra en dorpspleinen die niet voorzien zijn voor grote slepen.

Dit hebben we zeer goed begrepen en hebben een contract op maat uitgewerkt dat rekening houdt met dit specifiek gebruik.

Onze premies zijn niet gebaseerd op het vermogen van de vrachtwagen of het tonnage, maar forfaitair bepaald. Dankzij deze aanpak genieten uw foorvrachtwagens en – aanhangwagens van een schitterend tarief! Om te zorgen dat kleine manoeuvreerschades de globale schadestatistiek niet bezoedelen en dat we deze voorwaarden ook in de toekomst kunnen blijven aanbieden, werken we met een kleine franchise in BA van 131,43 EUR.

De polis voorziet in de wettelijk verplichte verzekering BA Motorrijtuigen, aangevuld met een zeer uitgebreide waarborg rechtsbijstand.

Copyright ┬ę 2018 Baeyens-Bosteels. Alle rechten voorbehouden. Webconcept by Nextmove.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologi├źn.

Indien u uw cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Akkoord