Verzekeringen

... zijn uniek!

Een brandblusser of –deken, een airbag in je wagen, een valhelm voor op de fiets of bij het skiën, een alarmsysteem voor je woning, veiligheidschoenen voor op het werk,... stuk voor stuk producten die je koopt in de hoop ze nooit echt nodig te hebben. Je hebt ze voor alle zekerheid.

Verzekeringen horen thuis in dit rijtje, maar zijn daarenboven niet tastbaar. Het is geen product, maar een dienst waarop je hoopt nooit beroep te moeten doen, maar waarvoor je wel elk jaar een soort abonnementsgeld betaalt, je verzekeringspremie.
Verzekeringen zijn bovendien ook niet testbaar, want pas bij schade – als het dus al te laat is om te veranderen – maak je gebruik van je aangekochte dienst en kan je een oordeel vormen over de kwaliteit van je aankoop.

Daarom is een degelijk en vertrouwbaar advies zo belangrijk, zowel bij het afsluiten van een nieuw contract als bij de afhandeling van schadegevallen.

... zijn moeilijk.

Het enige tastbare aan een verzekering is jouw contract, de polis. Vaak een ellenlange tekst in de befaamde kleine lettertjes, die zich absoluut niet zo makkelijk laat lezen. Maar het is natuurlijk wel de basis van uw schaderegeling bij onheil, samen met vaak nog ingewikkeldere wetteksten of rechtspraak die van toepassing kunnen zijn.
Alhoewel bij velen de indruk leeft dat verzekeringen eenvoudig vergelijkbaar zijn, stemt dit absoluut niet overeen met de realiteit. De afgelopen decennia is het alleen maar moeilijker geworden om doorheen het bos de bomen te blijven zien.
Daarom is het belangrijk je bij je keuze te laten bijstaan door een gespecialiseerde adviseur, die vertrouwd is met de polisteksten en de interpretatie ervan in geval van schade, en dit op basis van dagdagelijkse ervaring.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor een overzicht van de soorten contracten die we kunnen aanbieden met de diverse algemene voorwaarden.

Copyright ┬ę 2018 Baeyens-Bosteels. Alle rechten voorbehouden. Webconcept by Nextmove.

Deze site gebruikt cookies en vergelijkbare technologi├źn.

Indien u uw cookie instellingen niet wijzigt, aanvaardt u ze.

Akkoord